Argeles Sur

De plaats waarin camping le Soleil ligt is niet zomaar een plaats. Argeles Sur Mer is een populaire badplaats waar toeristen graag naartoe gaan. Er is dan ook van alles te doen in en rondom de stad, zodat er altijd wel iets te vinden is wat je aanspreekt.

Zeven kilometer strand
Een geliefde plek van Argeles Sur Mer is het bekende zandstrand. Dit strand is maar liefst zeven kilometer lang en biedt daarmee veel ruimte aan iedereen die een dagje aan de Middellandse Zee wil doorbrengen. Vanaf het strand heb je een prachtig zicht op de zee. Je kunt zelf afkoelen door in de Middellandse Zee te zwemmen, maar je kunt ook een bootje huren en lekker ronddobberen op het water. Er zijn verschillende vissersbootjes die je graag een vaartochtje aanbieden naar een rustiger stukje strand, waar je misschien wel helemaal alleen bent!

Sportief op het water
De Middellandse Zee bij Argeles Sur Mer is ook uitermate geschikt voor diverse watersporten. Van windsurfen tot scuba diving – er is voor iedere watersporter een leuke activiteit beschikbaar! Je kunt zelf met een surfboard de zee op, maar er zijn ook verschillende watersportscholen die cursussen en begeleiding geven. Zo kun je ook als minder ervaren watersporter kennismaken met de sportieve mogelijkheden op de Middellandse Zee.

De binnenstad van Argeles Sur Mer
Behalve het strand en het water biedt Argeles Sur Mer ook een echte binnenstad. In de stad zijn veel winkels te vinden van zowel de grote bekende winkelketens als van lokale ondernemers die leuke producten aanbieden. Je kunt je hart ophalen in het centrum.
Naast winkelen kun je ook heerlijk eten in Argeles Sur Mer. Er zijn ontzettend veel gezellige restaurantjes te vinden in de stad. Kies voor een visrestaurant met lekkere verse zeedieren of voor een van de andere keukens. Er is een ruim aanbod, dus je vindt altijd een geschikte eetgelegenheid voor een snelle lunch of een uitgebreid diner.